سردار فدوی: اسرائیلی‌ها از ایران تو دهنی محکمی خوردند اولین واکنش شمخانی به حواشی فیلم جنجالی عروسی دخترش: حرامزاده‌ها، من هنوز زنده‌ام عزل ۵ مدیر دولتی در پی گزارش‌های مردمی / سامانه فواد برای ثبت شکایات مردم راه اندازی شد + فیلم سرلشکر پاکپور: سپاه پاسداران برای تقویت پیوند‌های راهبردی با نیرو‌های مسلح یمن آمادگی دارد واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی سردار نقدی در مورد ادعای ترور مرحوم رئیسی توسط اسرائیل: در بررسی هیات‌های فنی به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد اظهارات یک نماینده مجلس درباره ادعای ازدواج اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت بیانیه سپاه در پی ترور «ملاکمال» معتمد بلوچ آخرین مهلت استعفا برای داوطلبان شوراها امروز به پایان می‌رسد وزیر کشور: خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه پرداخت می‌شود معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست پزشکیان: مردم در دریافت خدمات، به خودی و غیر خودی تقسیم نشوند/ نگرانی اصلی من دشمنی آمریکا و اسرائیل نیست، بلکه تفرقه و اختلاف در داخل است برنامه دولت برای پرداخت مبتنی بر عملکرد اعلام شد/ نظام پرداخت‌ها تغییر می‌کند؟ + فیلم امیر دریادار سیاری: با آمادگی نیروهای مسلح، دشمن توان تعرض نخواهد داشت اسلامی: ایران در تراز بالایی از علم فناوری هسته‌ای قرار دارد

روایت سخنگوی دولت از عزل سعید محمد در شورای عالی مناطق آزاد

سخنگوی دولت گفت: به‌دلیل تغییرات ساختاری که در قانون مقرر شده است و حکم قانون بودجه امسال، رییس دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی منصوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 12
کد خبر: ۱۵۴۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی، سخنگو و دبیر هیئت دولت گفت: با توجه به تغییراتی که در قانون احکام دائمی آمده بود و در بودجه امسال از سوی مجلس شورای اسلامی بر آن تأکید و به نوعی تکمیل شد، ساختار دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تغییر کرد.

بهادری گفت: با این تغییرات، مجموعه دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی از مجموعه نهاد ریاست جمهوری منفک و به وزارت امور اقتصادی و دارایی منتقل شد.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت توضیح داد: بر اساس تغییراتی که در بخش هزینه‌ای لایحه بودجه ۱۴۰۱ در مجلس اعمال شد، طبق بند (ز) تبصره ۱۸، مصوب شد که کلیه امور اجرائی، مدیریتی، ساختار و تشکیلات مربوط به دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی انجام شود.

دبیر هیئت دولت تصریح کرد: بر این اساس ضروری بود وزیر محترم اقتصاد و دارایی، رئیس شورای عالی مناطق آزاد را منصوب ‌کند.

بهادری گفت: تغییرات مدیریتی در دبیرخانه این شورا باتوجه به تغییر ساختاری صورت گرفت و آقای نصرالله ابراهیمی از سوی وزیر محترم اقتصاد به‌عنوان سرپرست دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی منصوب شدند.

دبیر هیئت دولت ضمن تقدیر از خدمات و تلاش‌های سعید محمد در دوره مسئولیتی خود گفت: همچون قبل از خدمات آقای سعید محمد در دولت استفاده خواهد شد./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار